بیت کوین - ارز مجازی

بیت کوین و ارزهای دیجیتال آینده ی پول های دنیا هستند

بیت کوین - ارز مجازی

بیت کوین و ارزهای دیجیتال آینده ی پول های دنیا هستند

بیت کوین
واقیعت بیت کوین چیست و چه پشتوانه ای دارد؟
در گذشته فیات مانی ها و یا پول های کاغذی که وابسته به دولت ها و بانک ها بودند پشتوانه هایی نظیر طلا و تولید ناخالص ملی که وابسته به اقتصاد یک کشور بود داشتند و با توجه به ان ها اعتبار می گرفتند .
اما اکنون بیت کوین مالکیتی مختص به یک کشور و یک نهاد خاص ندارد و بر همین اساس هم هیچ گونه پشتوانه ای نظیر پشتوانه های سنتی نخواهد داشت

کلمات کلیدی

۷ مطلب در فروردين ۱۳۹۷ ثبت شده است

bitcoin gold news

دوج کوین نیوز

دوج کوین (dogecoin) با پلتفرم غیر متمرکز مبتنی بر بلاک چین که با نماد doge نمایش داده می شود . نام دوج کوین برگرفته از همان نام داگ (dog) در زبان انگلیسی می باشد . این روزها در بازار عده ی زیادی بر روی این ارز فعال هستند اما بعید است آینده ای در خور توجه داشته باشد . از ایرادات اصلی دوج کوین نامحدود بودن تعداد کوین های آن می باشد که این مشکل در مونرو نیز مشاهده گردیده بود.

کیوتام

استلار

استلار (stellar) از ارزهای مطرح این روزهای کریپتو کارنسی که ارز دیجیتال آن به نام لومن (xlm) بر این بستر قرار گرفته است. استلار را می توان به گونه ای فورک ریپل در نظر گرفت با این تفاوت که غیرمتمرکز می باشد . اما برخلاف بیت کوین قابل ماین شدن نیست و تعداد محدودی توسط شرکت ایجاد شده است که به مرور عرضه می گردد .
ریپل قصد تسهیل ارتباط و انتقال پول بین بانک ها را بر عهده دارد اما استلار سعی در انتقال پول بین افراد را از طریق بانک ها را بر عهده دارد . به گونه ای که فردی در کانادا پول خود را از طریق خود پرداز به شماره کارتی در آلمان ارسال می کند که دلار کانادا به صورت خودکار به استلار تبدیل شده و پس از انتقال به آلمان به مارک تبدیل شده و به دست طرف مقابل می رسد.

ریپل

ریپل (Ripple)

ریپل (Ripple) که جزء 10 ارز برتر بازار کریپتوکارنسی (cryptocurrency) در این روزها می باشد در حال حاضر رتبه سوم coinmarketcap را در اختیار دارد . ریپل در که در سال 2012 به بازار معرفی شد پایه گذار شبکه پرداخت ریپل ripplenet و ارز دیجیتال ریپل ripple XRP می باشد. این ارز بر خلاف بیت کوین btc و اتریوم eth بر پایه ی یک سیستم متمرکز به وجود امده است و کلیه ی کوین های ان در ابتدای امر ساخته شده است و به صورت اتوماتیک به بازار عرضه می گردند . سرعت پرداخت هر تراکنش در ریپل حداکثر 4 ثانیه است که در مقایسه با بیت کوین و اتریوم بسیار پایین تر است . در سیستم های متمرکز بانکی درست است که پرداخت ها به صورت انی صورت می گیرند اما در واقع انتقال پول بین بانک ها 3 تا 7 رو ززمان می برد .ریپل در واقع یک سیستم مالی برای موسسات مالی در دنیا است و هم اکنون بیش از 100 موسسه و تعداد زیادی بانک و موسسات مالی در کشورهای مختلف از این سیستم بهره می برند و کارمزدهای انتقال بسیار ناچیزی دارد . ریپل شبکه خود را برای انتقال بین موسسات مالی و بانک ها در سراسر دنیا ارائه کرده است . ریپل بر خلاف بیت کوین یک شبکه ی متمرکز است که از این رو ایرادات زیادی دارد و انتقادهایی به آن وارد است . ریپل در واقع یک ارز متمرکز است که قابلیت ماین شدن ندارد و کنترل تراکنش های ان توسط یک موسسه صورت می گیرد و قابلیت ردیابی تراکنش ها را دارد و همچنین قابلیت هک شدن دارد و مبنای آن بلاک چین نیست .

اتریوم

اتریوم (ethereum)

از دیگر ارزهای بازار کریپتو کارنسی (crypto currency) می توان از اتریوم نام برد . اتریوم که هم اکنون دومین ارز در کوین مارکت کپ می باشد بعد از بیت کوین بیشترین ارزش بازار را دارا است . تقریبا بعد از بیت کوین معروف ترین ارز بازار ارزهای دیجیتال و کریپتو کارنسی اتریوم می باشد . اتریوم را به نوعی می توان نسل دوم ارزهای دیجیتال در نظر گرفت . از این حیث که برخی ایرادات بیت کوین را برطرف کرده و برخی قابلیت های جدید به ان افزوده می شود . این ارز که اصطلاحا منتسب به روسیه می باشد و سازنده ان ویتالیک بوترین می باشد از اعتبار بالایی در این روزهای بازار برخوردار است . قابلیت ویژه ای که اتریوم را از بیت کوین متمایز می کند قابلیت قراردادهای هوشمند ان هست . قرارداد هوشمند که در داد و ستدهای مجازی به کار می رود بدون حضور هیچ نهاد یا واسط سومی بین خریدار و فروشنده ضمانت خرید و انتقال پول را ایجاد می کند . از این رو این روزها بسیاری از ای سی او ها را شاهد هستیم که بر پایه ی اتریوم توکن های خود را پیش فروش و عرضه می کنند . در واقع ان ها از قابلیت قرارداد هوشمند اتریوم بهره می برند . ای سی او ها خود داستانی متفاوت دارند که در مقاله و سرفصل مربوطه به ان خواهیم پرداخت .

قابلیت تراکنش های اتریوم از بیت کوین بسیار سریع تر است و تعداد تراکنش بیشتری را می تواند انجام دهد به دلیل این که زمان بلاک اتریوم هر 15 ثانیه هست ولی در بیت کوین هر 10 دقیقه .

بلاک های پاداش اتریوم هر سال تقسیم می شوند ولی بیت کوین هر 4 سال . اما در واقع اتریوم و بیت کوین اهداف تشکیل شدنشان کاملا متفاوت است و نمی توان ان ها را دقیقا رقیب هم به حساب اورد بلکه هر کدام برای هدفی ساخته شده اند . بیت کوین یک ارز دیجیتال پایدار است ولی اتریوم برای هوشمند سازی قراردادها ساخته شده است .

اتریوم که ان را اصطلاحا اتر هم خطاب می کنند بر پایه بلاک چین طرح ریزی شده است و یک ارز رمزنگاری شده ی غیرمتمرکز می باشد و قابلیت استخراج شدن و ماین شدن را دارد و اساسا با دولت ها و نهادهای وابسته همکاری ندارد . نماد این ارز دیجیتال در کوین مارکت کپ eth می باشد .

بیت کوین

آشنایی بیشتر با ارز های رمز پایه

بیت کوین
واقیعت بیت کوین چیست و چه پشتوانه ای دارد؟
در گذشته فیات مانی ها و یا پول های کاغذی که وابسته به دولت ها و بانک ها بودند پشتوانه هایی نظیر طلا و تولید ناخالص ملی که وابسته به اقتصاد یک کشور بود داشتند و با توجه به ان ها اعتبار می گرفتند .
اما اکنون بیت کوین مالکیتی مختص به یک کشور و یک نهاد خاص ندارد و بر همین اساس هم هیچ گونه پشتوانه ای نظیر پشتوانه های سنتی نخواهد داشت.
اما چه چیزی به بیت کوین ارزش می دهد؟
اقبال بازار یا همان عرضه و تقاضا و گسترش کاربردهای ان در سطح جامعه سبب قیمت گذاری بر روی بیت کوین می شود . به گونه ای که یک فرد در جامعه برای یک واحد از بیت کوین حاضر است چه کالایی یا چه مقدار فیات مانی بپردازد و در قبال ان بیت کوین دریافت کند . اکنون که بازار کریپتو کارنسی نوظهور هست ثبات بسیار کمی دارد و نوسانات شدیدی دارد اما در گذر زمان انتظار می رود قیمت ها نوسانات کمتری داشته باشند . از طرفی بازار کریپتوکارنسی در ابتدای راه و گسترش می باشد و انتظار رشد بالایی در طی سال های اتی از ان می رود و سرمایه گذاران در ان با نگرش سودهای خوب وارد ان می شوند که خودش موجبات گسترش این ارز را در جامعه مهیا خواهد کرد.